Qui Som


SANTORO és una empresa familiar de tradició i innovació dedicada a l'elaboració de finestres, portes i escales. Utilitzant per a això materials d'alta qualitat com l'alumini, la fusta, el vidre temperat o el ferro forjat.

Des de 1957, sempre hem perseguit amb tenacitat i determinació idees i projectes que han resultat exitosos, consolidant així la unió dels components necessaris per poder:

· garantir un rendiment durador en el temps;

· presentar un disseny innovador;

· prestar distingida atenció a les necessitats del client.

Prova d'això són els excel·lents resultats en el pla econòmic i professional aconseguits en els últims anys i originats per la fidelitat dels nostres clients. Fidelitat motivada per la serietat, la professionalitat i la presència contínua a disponibilitat del client que ens distingeix.

En l'actualitat els nostres productes estan presents en gran part de la geografia italiana, exactament en les regions de Sicília, Basilicata, Calàbria, Lazio, Abruzzo, Llombardia, Trentino Alto Adige i Sardenya.

La nostra presència internacional es localitza en l'actualitat a la República Democràtica del Congo, així com a la República de Panamà, Bèlgica i Espanya.